Ons Buro

Niet alleen binnen ons buro maar ook met onze vaste adviseurs op het gebied van constructie, milieu, energiezuinigheid, comfort enz. zodat we onze opdrachtgevers een totaalpakket kunnen aanbieden. Komend van de LTS via de MTS naar dat wat we nu zijn. Een gedegen ondergrond voor een architectonisch waardevol maar ook realistisch ontwerp. We hebben ons ontwikkeld tot een buro met een persoonlijk karakter waarbij vakmanschap een vanzelfsprekendheid is.

Veel ontwerpen begeleiden we in de fase van aanbesteding en uitvoering. Juist in deze fasen komen onze kwaliteiten in beeld die het ontwerp en de praktische uitvoerbaarheid bij elkaar brengen zodat gerealiseerd wordt dat wat we hebben bedoeld.Verbondenheid met een ontwerp en het verlangen het te realiseren geeft ons motivering en plezier in het werk. Dit voor particulieren, beleggers, ontwikkelaars en overheid.

Creativiteit en vakmanschap zijn ons handelsmerk, bescheidenheid ons kenmerk.

---   Maurice Architekten

Onze werkwijze
Verwacht van ons geen architectonisch konijn uit de hoge hoed. Ontwerpen is een proces met inbreng van opdrachtgever, architekt, overheid en technische adviseurs. Voor veel particulieren is (ver-)bouwen geen dagelijkse bezigheid maar een bijzondere gebeurtenis binnen een bepaalde periode.
Het is daarom fijn om dit proces te laten verzorgen door een vakbekwaam buro zodat je je kunt beperken tot de nodige keuzes en het volgen van het ontwerp van het begin tot de realisatie. Ondanks dit ervaren we dat in ieder proces een moeilijk punt passeert, juist dan willen we van betekenis zijn.
We vinden persoonlijk contact dan ook belangrijk, het is immers een proces waarbij uw wensen en onze ideeën bij elkaar komen.

De deur staat open, een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

Bedrijfsgegevens

KvK: 83818839
BTW: NL 0038.75.437.B.12
Arch. register: 1.950913.017

Adresgegevens

Maurice Architekten
Kalkhaven 36
4201 BB Gorinchem